Produkt bezglutenowy, zawiera substancję słodzącą
Ciasteczka biszkopty bezglutenowe to idealna dietetyczna przekąska między posiłkami. Jeżęli dopadnie Cię głód w pracy, szkole, na uczelni, w podróży - sięgnij po biszkopty.
Składniki:
jaja, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, skrobia pszenna bezglutenowa, proszek do pieczenia bezglutenowy (skrobia kukurydziana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU:
Wartość energetyczna: 1378 kJ / 327 kcal
tłuszcz 6,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g
węglowodany 71 g, w tym cukry 0 g
białko 8,0 g
sól 0,51 g
Niniejsza informacja nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Zamieszczone w serwisie zdjęcia, opisy itp. produktów nie są reklamą i mają charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępują konsultacji z lekarzem i nie mogą być podstawą do stosowania jakichkolwiek wyrobów medycznych, środków farmaceutycznych czy form terapii. Wszelkie decyzje w w/w kwestii należy konsultować z lekarzem.
Dokładamy wszelkich starań, aby publikowane dane techniczne nie zawierały braków lub błędów i rzeczywisty wygląd produktów nie różnił się od produktów prezentowanych na zdjęciach. Ze względu na indywidualne ustawienia monitorów prezentowane kolory mogą różnić się od rzeczywistych. W przypadku błędów w opisie lub różnic w prezentowanych produktach prosimy o informacje.